Baby wiegje

wiegjes

Het wordt een co-sleeper genoemd, simpelweg omdat er een voedingsblad voor de baby en een full size co-sleeper wieg aan is bevestigd. De Baby Race heeft een prachtige houtafwerking. Het ziet er heel eenvoudig uit, maar het presteert fantastisch. Dit is een must voor je nieuwe baby en zijn eerste levensmaanden.

Veel ouders zeggen dat ze dol zijn op de racewieg voor baby's omdat het zo comfortabel is om in elkaar te zetten. Het is niet gevaarlijk om het te gebruiken omdat er geen losse onderdelen zijn en het ontwerp veilig is. Dit baby beddengoed ensemble is geweldig voor het comfort dat je baby nodig heeft terwijl mama of papa weg is. Deze co-sleeper wieg is heerlijk voor baby's die zich niet kunnen bewegen op het eetblad. Het zorgt ervoor dat de baby comfortabel kan slapen en maakt het voeden gemakkelijker.

Enkele voordelen van het Baby Race-wiegje zijn dat het heel eenvoudig op te zetten is. Het duurt letterlijk ongeveer 10 minuten. U kunt de neerklapbare zijde gebruiken om uw baby op de buik te leggen. De wieg zelf is niet zwaar, omvangrijk of moeilijk op te tillen. De wieg is erg licht, dus makkelijk mee te nemen. Dit is misschien wel de best ontworpen "vrijstaande" matraswieg ter wereld.

Wanneer het tijd is om de wieg te verplaatsen, klapt deze in één stuk in. Het pakt letterlijk in en past precies in de kofferbak of kofferbak. Het is zeer redelijk geprijsd omdat het in de VS is gemaakt. De Babyrace PureLess zal nieuwe ouders zeker bevallen en de nostalgie van een oude tijd comfort.

De Baby Phil and Teds Crib zal zelfs de meest veeleisende ouder tevreden stellen. Het bestaat uit een modern ogende houten wieg met een neerklapbare zijkant en platte latten. De bovenkant van de wieg heeft een Peteriate wandtapijt dat is uitgevoerd in een mooie massief eiken en geaccentueerd met een paneel van massief eiken. De bodem is van een microgewatteerde matras. Dit ledikant is volledig aan de lopende band gestikt, geurloos katoen.

Er zijn echt mooi uitziende opbergkasten onder de wieg die massief eiken en zwart zijn, met de vergrendelingsdeuren met daglicht en nikkel hardware. De kasten zijn van massief eiken en de deuren zijn luxe, nikkel hardware. De toevoeging is dat de Baby Phil en Teds Twin Niche Side Clock een unieke tijd-orderfunctie heeft. Het past zich automatisch aan de tweede tijdsinstelling aan terwijl je je baby wiegt.

Er zijn ook andere dessins en kleuren beschikbaar. Als u een bepaald ontwerp wilt, publiceert het bedrijf catalogi met afbeeldingen, zodat u alle beschikbare keuzes kunt zien. Ze hebben ook websites die afbeeldingen tonen, en geven je vaak prijsinformatie en waar te koop in dollarwinkels.