Children and Insomnia

jonge vechter bokser passen meisje pak slaag bokszak in de sportschool. vrouw - slaag problemen stockfoto's en -beelden

Het is waar. Volgens een Chinees onderzoek zou tussen 1990 en 1998 ongeveer 45% van de kinderen in China een arts raadplegen voor slaapstoornissen. Nog eens 30% van de kinderen zou in hetzelfde jaar een arts zien.

In Wonderland zien we een interessant geval. Een klein kind wordt binnengebracht om Alice te zien. Haar gebruikelijke bedtijd, de Zeven droomden aan haar bed. "Oh, zo leuk om 's nachts te dromen", zegt het arme kind diep in gedachten. Alice, die denkt dat dit een ongewone gebeurtenis is, vertelt het kind dat alleen de grote kinderen kunnen dromen voor het slapengaan in Wonderland. "Oh, wat leuk", zegt het kind. 'Maar ik kon 's nachts niet slapen. Ik moet wakker worden voordat ik naar bed ga.'

Dit is echt een typische situatie waarover je leest in een Chinees artikel. Lijdend aan slapeloosheid of een romppathisch probleem, lijdt uw kind aan een ander probleem. Stel je voor dat als de omvang van het probleem niet meteen duidelijk was, denk je dan dat een kind echt zou proberen dit probleem en het algehele effect op te lossen zonder enige hulp?

Hier zien we een advertentie voor ECG-machines. Deze machines gebruiken elektroden in volgorde. Wanneer ze een sterke meting detecteren, begint een klein licht pijn en gevormde pijn te tonen. Ze zijn zo goed in het bepalen van het probleem waarvoor ze een echte oplossing zouden kunnen bieden. De reden voor het gebruik van deze subtiele manipulatoren van de elektrische stromen maakt ze bijzonder efficiënt voor het bepalen van het probleem. Bij acupunctuur kunnen vergelijkbare gestimuleerde punten worden gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen.

Bij acupunctuur wordt elk punt gestimuleerd door naalden. Ze bereiken een bepaald acupunctuurpunt om het probleem te verlichten. De juiste diagnose en de meest geschikte behandeling zijn zo noodzakelijk in de Chinese geneeskunde, dat ze een reeks wijsheden voor diagnose hebben ontwikkeld. Door de identificatie van het patroon van huidreactie en spierreactie. Deze functies zijn zo belangrijk dat je getraind moet worden om dit bij zowel kinderen als volwassenen zonder enige hulp te herkennen.

Er zijn enkele lichte zitmeditaties die je helpen om te ontspannen met je lichaam en geest.

Als u problemen heeft met kinderen en uw kind lijdt aan slapeloosheid, moet u eens kijken naar enkele manieren, waarden, overtuigingen en levensstijl van elk klein kind. We moeten onze kinderen observeren als ze jong zijn en de basisprincipes van wat goed en slecht is, ook in de opvoeding van hun kind vaststellen.

Je moet altijd de emotionele nederigheid of Funkidness van alle kleine onzekere kinderen begrijpen en ze op de juiste manier behandelen.

U moet de psychologische strategieën toepassen die uw kind leren omgaan met de verschillende problemen in zijn leven.

Kinderen moeten worden opgeleid in de manieren van vreedzaam leven.

Vanaf de vroege kinderjaren moeten de ouders zich concentreren op zelfontwikkeling. Dan wordt de ontwikkeling van de energiecentra thuis gemaakt, de gezondheid van het kind ontwikkelend, het meridiaanstelsel van het lichaam gestimuleerd, hun eigenliefde beginnen op te bouwen en hun zelfrespect en de waardering van de eigen identiteit verrijken.