Hoe kan ik een leerling helpen met huiswerk?

Bijles is het helpen van studenten om beter te worden op school. Wetenschap is een van die vakken waar iedereen in geïnteresseerd is. Hoe ouder je wordt, hoe meer je geïnteresseerd bent in hoe het werkt en hoe leuker je het vindt om er naar te kijken. Het is zeker iets om naar te kijken. Als u de tijd hebt en open staat voor het werken met studenten, overweeg dan om mij in te huren. Ik ben flexibel en zal vanuit huis met je werken. Je hoeft niet te gaan als je in een afgelegen gebied woont. U kunt locatie langs het strand, in uw achtertuin of op een park aan het water.

Bijles in het onderwijs

Ik heb klanten bijles gegeven vanaf de tijd dat ze op de basisschool zaten. Sindsdien werk ik als bijlesgever. Ik heb een verscheidenheid aan onderwerpen waar mensen aan zouden willen werken. De onderwerpen kunnen zijn: wiskunde, taalkunde, spelling, Engels of wetenschap. U kunt mij één op één ontmoeten of u kunt uw kind meenemen naar één van mijn bijlessen. Misschien wilt u weten in welke vakken ik bijles heb gegeven. Breng uw kind ook mee. We zullen bespreken hoe we een routine kunnen starten of hoe we dit kunnen laten werken.

Bijles is een geweldige manier voor individuen om veranderingen in hun opleiding aan te brengen. Je kunt je diploma halen en dan besluiten om verder te gaan met de lessen aan een universiteit. Maar als je door wilt gaan met het behalen van je graad en eventueel je certificaat wilt halen. Je zou het op een gewone school kunnen doen. Het cursuswerk lijkt misschien wat moeilijker omdat het moeilijker is om bij te houden. De universiteit zal veel gemakkelijker materiaal hebben om bij te houden omdat zij al het materiaal al behandeld hebben. De universiteiten kunnen ook een geweldige plek zijn om studentenhulp te krijgen. Ik heb de Federal Supplemental Educational Opportunity Grant, of FSEOG-financiering kunnen krijgen.

De tweede manier om hulp te krijgen bij je leerproblemen is lid worden van een studiegroep. Ik heb het geluk gehad dat ik me bij een studiegroep heb kunnen aansluiten en met een aantal studenten van dezelfde universiteit heb kunnen samenwerken. Een van de dingen waar we de nadruk op legden was leesvaardigheid. Er is echt geen vervanging voor elke avond minstens 15 minuten lezen. De studenten werkten samen om verhalen te maken over personages, settings, enz. We besteedden tijd aan het schrijven van verhalen en raakten gefascineerd door het proces.

Het derde wat je kunt doen is oefenen wat je leert. Ik heb de tijd genomen om ESE-boeken te herlezen. Ik ben net klaar met een recente herlezing van De 50 beroemdste auteurs. Ik ging naar mijn lokale bibliotheek en pakte een boek genaamd, De 100 meest getypte woorden. Alleen al het kijken in dat boek was fascinerend. Ik heb ook een Spaanstalige editie van het woordenboek gekocht. Ik ben van plan om deze zomer Spaans te leren.

Ik heb ook net geleerd hoe ik het audio tekstboek voor mijn computer kan gebruiken. Nu heb ik toegang tot het materiaal dat ik nodig heb op mijn Mac, in plaats van dat ik een site moet oproepen en het moet downloaden. Dit is geweldig voor studenten die veel onderweg zijn, of studenten die thuis hun ADHD-medicijnen krijgen.

Kortom, er zijn veel dingen die je kunt doen om je te helpen je opleiding te verbeteren. Als je wilt weten wat de beste manier is om een student met ADHD te helpen, zou ik zeggen dat het is om er een bij de hand te hebben. Zorg ervoor dat aan hun behoeften wordt voldaan. De vooruitgang van de student moet een prioriteit zijn. We moeten ons allemaal inzetten om elkaar te helpen slagen in onze respectievelijke ADHD gemeenschappen.