How to Reduce the Effects of delivery

De moderne verloskundige zorg heeft een lange weg afgelegd sinds de dagen vanatra en daarvoor, toen vrouwen meer dan bereid waren comfort op te geven om een paar centen te besparen. Met een beetje inspanning en wat planning is het nu mogelijk om de positieve effecten van de bevalling op moeder en resultaat positief voor zowel moeder als baby te verminderen. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen die een blijvend effect hebben op zowel de moeder en de aanstaande moeder als de moeder en haar baby.

Als je bijvoorbeeld een cursus in de baarmoeder ging doen, was er de keuze uit vroedvrouw, mid- prenatale school, of "Beroep", waarbij je 24 uur per dag bezig bent met het helpen van die persoon bij het voltooien van hun dagelijkse activiteiten plus het "invullen" voor het missen van de vroege of late fasen van de ontwikkeling. Alle activiteiten vergen energie, tijd en soms flexibiliteit, om alle aspecten van het dagelijks leven te bestrijken die niet altijd in een ziekenhuis kunnen worden voorbereid. Andere mogelijkheden zijn een regime van lichamelijke oefeningen thuis of regelmatige wandelingen in de stad, ter voorbereiding op uw terugkeer naar uw huis.

Voor wie zwanger is maar niet rookt, is het extra voordeel dat u moet stoppen voordat u bevalt van een roker en een voorverpakte bevalling moet beginnen (in plaats van supplementen te nemen om te stoppen met roken als er geen negatieve effecten zijn). Aangezien nicotine schadelijk is voor de zich ontwikkelende foetus, zullen de meeste artsen tijdens de zwangerschap geen nicotine-ontgifting uitvoeren, maar elke drug (ook nicotine) blijft in het bloed en kan schade veroorzaken.

Sommige aanstaande moeders proberen tijdens de zwangerschap te stoppen met roken, en veel andere moeders gebruiken voor de bevalling veel alcohol. uitsluitend voedingsmiddelen die geen tabak of nicotine bevatten.

Binnen 3 maanden na de bevalling verandert de gewoonte van de roker en wordt het gemakkelijker om betrouwbaar en continu te roken. Maar recente studies tonen aan dat blijven roken tijdens en na de zwangerschap de baby risico's op aangeboren afwijkingen en andere problemen oplevert. Bovendien hebben baby's van rokende moeders een grotere kans om zieker te worden dan baby's van niet-rokende moeders.

Om uzelf en uw opgroeiende baby te beschermen, begint u 2 weken voor de uitgerekende datum van uw baby met een vooronderzoek bij uw arts. Tijdens deze bezoeken, evalueer uw eetgewoonten, het voorgestelde gewichtsverlies, en alle belangrijke gebieden van uw gezondheid. Onderzoek en weeg uzelf en noteer deze gezondheidsparameters. Noteer ook de dosis en het aantal sigaretten dat u momenteel rookt.

veiligheid van pasgeborenen: sigarettenpeuken

Wanneer sigaretten niet gemakkelijk verkrijgbaar zijn, nemen mensen hun toevlucht tot de beperktere verpakking van sigaretten om hun roken te reguleren. Weefsel heeft echter longen die wel degelijk kunnen uitademen, en de kleinere verpakking van sigaretten stelt iemand in staat om in de buurt van familie en vrienden te roken, zonder dat hij of zij direct met een andere roker hoeft te praten. In combinatie met de kleinere verpakking zijn mensen met deze kleine pakjes in staat anderen af te schermen van het zicht of geluid van het roken. Het belangrijkste is echter dat een roker eraan moet denken zijn sigaret uit te doen als hij op bezoek gaat bij vrienden of familie.

Wanneer de standaard Amerikaanse sigaret ongeveer 40 gauge is, zouden de meesten van ons liever inhaleren dan roken. Voordat in 1989 de kleinere pakjes werden ontwikkeld, was een pakje sigaretten zo groot als een spel speelkaarten. Daarom wordt de "gat in de sigaret"-methode, die in die tijd populair was, veel meer geassocieerd met het gebruik van grotere pakjes, waarmee je de rook naar binnen kunt trekken. Dit is een van de meest besproken tabakspreventiemethoden aller tijden, en een die werkt.

tabaksverslaafde/roker/verzorger

Het is zeer waarschijnlijk dat u of iemand met wie u in contact komt, een tabaksverslaafde of roker is. Daarom is het van essentieel belang dat u een Patch, sigarettenfilters, of een soortgelijk product in uw rookmelder doet.

Denk eraan, de geur is bedrieglijk. Hoe donkerder de rook, hoe meer nicotine en teer verborgen zit. Daarom kunnen witte fosfor of Filterhulp helpen bij het vermommen.

Lawaai is slopend. Het kan onmogelijk blijken volwassenen goed te verstaan. opgesloten in een kleine afgesloten ruimte, en het onvermogen om normaal buiten de auto te ademen zonder dat iemand het gesprek hervat.

Het productieproces van sigaretten resulteert in een radioactieve uitstoot. Elke sigaret wordt geïdentificeerd door vier nummers die de hoeveelheid nicotine per sigaret aangeven.

De gezondheid van kinderen

Kinderen zijn grote consumenten van zowel volwassen als sigaretten; daarom moet u niet alleen de beschikbaarheid van tabak in huis beperken, maar kinderen ook beschermen tegen passief roken. Op veel sigarettenpakjes staat wettelijk een mededeling aan de ouders dat zij hun kinderen niet in de auto mogen laten roken, omdat dit het risico op vergiftiging verhoogt. Maak speciale regels voor uw kinderen, omdat zij gedrag aan het leren zijn.