Little frog draagdoek voor uw newborn

Little frog draagdoek

Als een baby de strijd verliest met het weer en de kilte in de lucht, lijdt de baby op verschillende manieren. Het verlies van temperatuur is het meest voelbaar in het lichaam van de baby. Het zweet dat tijdens het ondraaglijke weer uit het lichaam komt, is zwaar en kleverig. De huid lijkt een bleke teint te krijgen en het lichaam van de baby ziet er samengetrokken uit. De ademhaling is moeilijk, zodat de baby stopt met ademen. Het ongemak van de pijn die in het lichaam wordt gevoeld, is intens genoeg om de baby te doen stoppen met ademen. Het zweten dat optreedt als gevolg van het gebrek aan warmte door het lichaam is zeer gênant voor de baby.

Beste manier om uw kind te dragen

De beste manier om een baby warm te houden is door gebruik te maken van een babydragers deken. Het probleem met babydragers dekens is dat ze nat moeten zijn voordat ze op het lichaam van de baby worden gelegd. Zodra de baby merkt dat hij niet kan ademen, zal hij sterven. Het is daarom noodzakelijk om Little frog draagdoek te gebruiken die waterdicht zijn. De Little frog draagdoek is de enige deken die aan deze eisen voldoet.

Deze deken is licht van gewicht. Omdat het licht van gewicht is, kan het gemakkelijk in de tas of mand van de baby worden geschoven. De deken is gemaakt van 100% polyester gebreide stof. Het heeft ook een koele quilt voering die dient als een isolator. Deze functie helpt om de baby warm te houden zonder afbreuk te doen aan het comfort. Het pakket wordt geleverd met twee vervangende dekens, een spray fles om de geur te neutraliseren, en 3 luiers.

Waar kan ik zo iets halen voor mijn kind?

Deze Little frog draagdoek is niet iets dat u in de meeste winkels kunt vinden. Het is daarom aanbevolen om te controleren welke online beschikbaar zijn. U vindt er ook verschillende stijlen en ontwerpen van baby dekens die u kunt kiezen uit. Zeker als u ze bij ons mama winkel koopt of besteld

Echter, men moet er rekening mee dat als gevolg van de vergelijkbare functies van de twee dekens, de Glimmer drager deken is meestal hoger geprijsd dan de een ontworpen voor normaal gebruik. Dit komt omdat het speciaal is ontworpen voor het zware werk dat door deze dekens wordt gedaan. Hoodia Gorfonii is het belangrijkste ingrediënt dat wordt gebruikt om deze dekens te maken. Dit ingrediënt heeft de eigenschap om de lichaamswarmte af te stoten en te zorgen voor thermische isolatie.