The Green Exam

playful preschoolers having fun making faces - basischool stockfoto's en -beelden

Onze oprichter en ik werken samen om het CPNE – Central Pennsylvaniane School District op te richten. We accepteren momenteel aanvragen op 220 scholen in Centraal Pennsylvania. We hebben 100 gediplomeerde certificaten van instructie en een associate degree in wiskunde, taalkunst en sociale wetenschappen nodig.

Natuurlijk moeten de aanvragers bewezen spelling, taalkunsten en alle wetenschappelijke prestaties hebben. Ze moeten een ouder of ouder hebben die in een bepaalde hoedanigheid toezicht op hen houdt. Wij geloven dat volwassenheid, motivatie en een bereidheid om te leren en te groeien de optimale karaktereigenschappen zijn die we zoeken in al onze lessen. Daarom hebben we specifieke verbeterdoelen opgesteld voor al onze docenten.

Het CPNE-examen test professionele, kritische denk- en communicatieve vaardigheden. Het examen is gebaseerd op wat studenten hebben geleerd in de klas. De klas instellingen omvatten zes vakken: wiskunde, wetenschap, lezen, schrijven en aardrijkskunde. Het CPNE-examen omvat drie van de zes vakgebieden in elk van de zes vakgebieden. De test is bedoeld om het vermogen te meten om leerprincipes in de klas toe te passen.

Het moeilijkste examen van het lerarenberoep is het CPNE-examen. De meeste mensen nemen het op zich om er doorheen te komen. Ik ken iemand die het CPNE-examen heeft afgelegd en nooit formeel onderwijs heeft gevolgd in de klas. Hij faalde!

Ik geloof dat iedereen op een bepaald moment in zijn leven een vaardigheidsevaluatie moet ondergaan. We hebben allemaal capaciteiten die beneden ons liggen en die we moeten aanboren om te groeien en te verbeteren.

Ik heb altijd van lezen gehouden. Ik lees boeken, artikelen en alleen. Ik heb geen bedrijf nodig dat me zegt te lezen. Het is alsof een persoon me zegt te lezen. Ik weet al welke boeken goed en belangrijk zijn om in ons leven te hebben. Ik lees elke dag.

Mensen vragen me de hele tijd: "Waar lees je voor?" Ik zeg altijd: "Om te weten." Ik denk dat dat het belangrijkste is om voor te lezen. Als ik eenmaal weet wat ik moet weten, lees ik heel veel dingen voor aan en met mijn zoon.

Ik probeer ook weg te blijven van voorspelbare romans. Mensen vertellen me dat mijn zoon een hekel heeft aan wiskunde en niets zal lezen met veel ingewikkelde wiskunde. Volgens mij houdt hij alleen van avonturenverhalen en verhalen over zijn favoriete helden. Dus ik denk dat hij Het zwaard en het meisje en de groene man net zo leuk zal vinden als elke roman met veel spannende dingen – vooral als het ook mysterieus is.

Mijn zoon leest graag strips. Hij kijkt naar hoe alles precies is ontworpen en waarom het allemaal zo ingewikkeld en fascinerend is. Hij houdt van het mysterie van dit alles.

Ik probeer humor en avontuur op te nemen in het leesrepertoire van mijn zoon. Ik denk dat humor een integraal onderdeel is van het verbeteren van iemands begrip. Een goede lach levert zuurstof aan zijn hersenen en houdt het bezig. Een goede lach!

Mijn zoon kan heel goed lezen en vond het ook leuk om te lezen.